Best Moments Ovidiu Si Ioana Best Moments Ovidiu Si Ioana
Best Moments Larisa Si Macedon Best Moments Larisa Si Macedon
Filmari Nunti Bistrita Nasaud Filmari Nunti Bistrita Nasaud
Trash The Dress Suceava Trash The Dress Suceava
Fotografi Profesionisti Bistrita Fotografi Profesionisti Bistrita
Fotograf Botez Fotograf Botez
Fishermans Resort Colibita Marea De La Munte Fishermans Resort Colibita Marea De La Munte
Casa De Nunti Phoenix Casa De Nunti Phoenix
Chicago Windy City Chicago Windy City
Albume Foto Absolventi Albume Foto Absolventi

Cuplul care în sfârșit s-a hotărât să se căsătorescă trebuie să își planifice foarte bine si din timp ziua nunții. Pe lângă Restaurantul de nuntă, mai trebuie luat în considerare și Meniul de nuntă, Rochia de mireasă, Invitațiile de nuntă, Tortul de nuntă, Muzica și nu în ultimul rând cei care imortalizeaza prin fotografii și video nunta ta.

Nu lăsa pe nimeni să îți spună că Fotografia de Nuntă și Videografia nu contează așa de mult la nunta ta. Pentru că, după nuntă, Filmarea de la nunta si fotografiile sunt singurele lucruri rămase care îți mai amintesc de ziua nunții tale....cu excepția soției sau soțului, bineînțeles.

Caută pe internet sau în ziarele locale, echipele de fotografi sau videografi din Bistrita si nu numai,care au cele mai bune recenzii sau recomandări.

Ca și regulă generală, fotografii si videografii de nunta din Bistrita sunt rezervați cu cel puțin 12 luni înainte de ziua evenimentului. Așa că nu aștepta ca înainte cu o lună de ziua nunții tale, să găsești ușor echipa foto video disponibilă pentru evenimentul tău.