After-Wedding-Photography-15
After-Wedding-Photography-1-1
After-Wedding-Photography-10
After-Wedding-Photography-9
After-Wedding-Photography-7
After-Wedding-Photography-13
After-Wedding-Photography-11
After-Wedding-Photography-14
After-Wedding-Photography-16
After-Wedding-Photography-2
After-Wedding-Photography-3
After-Wedding-Photography-4
After wedding photo session by the lake
After-Wedding-Photography-5
After-Wedding-Photography-8
After-Wedding-Photography-12

Deși mulți fotografi consideră că "Trash the Dress" este același lucru cu "Ședință Foto după Nuntă", eu nu sunt de aceeași părere.De ce? Pentru că "Trash the Dress" implică udarea, murdărirea și chiar distrugerea completă a rochiei de mireasă, iar o "Ședință Foto dupa Nuntă"....nu( după cum se poate vedea mai jos).

Acum că am clarificat aceasta neînțelegere să vorbim puțin și despre cuplul nostru de azi.Narcis și AnaMaria au dorit o ședință foto romantică, undeva intr-o locație liniștită departe de tumultul orașului Bistrița. Undeva la periferia orașului Bistrita am găsit acest minunat lac, unde cei doi îndrăgostiți s-au lăsat fotografiați de echipa noastră de fotografi profesioniști din Bistrița.

Doi oameni deosebiți cu o personalitate rebelă si unică.Această ședință foto video a durat până la apusul soarelui, și s-a terminat cu o emoționantă declarație de dragoste a celor doi proaspăt casătoriți. Mulțumim Narcis și AnaMaria pentru aceasta experiență unică, și pentru oportunitatea de a fi parte din povestea voastră de dragoste. Casă de piatră !

Dacă vă place stilul nostru de fotografie si vă regăsiți in fotografiile de pe website-ul nostru, nu ezitați sa ne contactați.Puteți afla mai multe despre servicii foto video nuntă Bistrița accesând acest link. Nu ezitați să ne contactați.